Maritieme sanering

 

EcoReno B.V. is een van de marktleiders op het gebied van maritieme asbestsanering, zowel in Nederland als in het buitenland. En dat is niet voor niets.

Complexe werkzaamheden

In schepen is asbest vaak moeilijk bereikbaar, waardoor maritieme saneringen complexer zijn en grotere risico’s met zich meebrengen dan die op vaste grond. Maar daar draaien onze asbestverwijderaars hun hand niet voor om: zij verwijderen zonder problemen alle asbest uit uw (vracht)schip.

Saneringen tijdens de vaart

Bij asbestsaneringen op schepen is vaak haast: de schepen moeten snel weer kunnen uitvaren, dus meestal is er geen tijd om de saneringswerkzaamheden aan wal uit te voeren.

Tijdens onze werkzaamheden voor onder andere rederijen en bergingsbedrijven gaan wij daarom mee aan boord en voeren wij de werkzaamheden tijdens de vaart uit, uiteraard zonder gevaar voor de bemanning. Zo kunnen uw bemanningsleden gewoon door met hun eigen werkzaamheden en verliezen zij geen kostbare tijd.

Projectdocumentatie

Omdat Engels vaak de voertaal is aan boord van schepen spreekt ons personeel goed Engels en kunnen wij de projectdocumentatie Engelstalig aanleveren.

Op verzoek kan deze documentatie ook in het Frans, Duits of Spaans worden aangeleverd.